2007. október 18., csütörtök

Értisztítás "természetesen"

Ez a módszer bátran kipróbálható. Olcsó és rendkívül egészséges. A hatásokról szívesen fogadom a visszajelzéseket.
Kúra fokhagymával és citrommal
Mészleválás - Szívműtét elmaradhat
Ha az agyi erek, vagy a szívkoszorú erek beszűkűltek, vagy elmeszesedtek, igyunk naponta egy kupicányi kivonatot a következő vegyülékből:
30 gerezd fokhagyma,
5 természetes – nem permetezett citrom

Elkészítése: a fokhagymát lehéjazzuk, aprítjuk. A citromot, héjával együtt apróra vágjuk, mixerben összeelegyítjük, és 1 liter vízel a főzőlapra helyezzük. De csak az első buggyanásig hagyjuk a tűzhelyen! Ezután leszürjük és üvegbe öntjük, hűvös helyen tároljuk /hűtőszekrény/A napi kupica likőr akár főétkezés előtt, akár főétkezés után fogyasztható.A gyógymód kipróbálói állítják, hogy már 3 heti alkalmazás után érezhető az egész testnek fiatalos regenerálódása. Meszesedések és ezek mellékhatásai, pl. látásnál, hallásnál csökkennek, és lassan elmúlnak. A háromheti kúra után 8 nap szünetet tartunk., majd megismételjük. Ezután általános eredmény áll be. Ezt az olcsó ártalommentes és gyógyhatású kúrát ajánlatos minden évben megismételni. A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem érzi.A fokhagyma és a citrom hatása teljes mértékben érvényesül.A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét nyugodtan tudnak aludni. A mész feloldódott./Egy asszony esetében a tervezett szívműtét elmaradt, mert a vérzsíradék és a mész lemosódott. A fogazat romlásánál is jól bevált a fokhagyma gyógyhatása./

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

az egyik ismerősöm, aki nem tudott a saját lábán járni, annyira el voltak meszesedve az agyi erei csinált egy tisztítókúrát. Egy hónap múlva egy értisztító kúra után, ami általában azért 3 hónap szokott lenni, a saját lábán ment el megvizsgáltatni magát.

Névtelen írta...

Használ ez a kúra koszorúér elzárodás esetén is? Éva

Vitamintenger írta...

Kedves Éva ! Ezek a kúra javaslatok nem jelenthetnek teljeskörű megoldást (ha akad ilyen, az a legnagyobb öröm), csak kiegészítő kezelésként szolgál. Fontos az orvosi rendszeres konzultáció.

Péter írta...

Az írást ki kell egészíteni a következő információval : Citrusok héja

Névtelen írta...

2 hete elkészítettem és folyamatosan fogyasztom ezt a "fokhagyma likőrt"
észrevételeim: már az első hét óta nyugodtan alszom nem ébredek föl többször éjszaka (nagyon régóta nem aludtam ilyen jól) a vérnyomásom normálisba állt be bár továbbra is szedem a vérnyomás csökkentőt azzal nem mertem leállni de idáig emelkedett vagy a felső határt súrolta. Tudni kell 45 éves sajnos túlsúlyos vagyok 125 kg a testsúlyom. Ma megérkeztek a labor eredményeim a koleszterin szintem nem éri el a határértéket, vércukor határértéken belül stb stb :) ez sarkalt ,hogy írjak valami megjegyést. Én annyit változtattam a recepten , hogy nem szűrtem le úgy fogyasztom ahogyan kijött a turmixgépből.
Laci

Vitamintenger írta...

Nagyon-nagyon örülök a sok pozitív tapasztalatért !

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...