2016. november 29., kedd

AZ ÖRDÖG ÉS A RÉSZLETEK

Bevallom bennem is volt nem kevés drukk, vajon mikor hull le a lepel. Egészen addig tartott, amíg meg nem érkezett az első rendelési csomagom. Rárepültem az összetevőkre, ugyanaz, mint a webáruházban. A kiszerelések is megegyeznek az ígérttel. A használat és a tapasztalat is összecsengett a leírtakkal. Minden megérkezett, mindössze két nap alatt a rendeléstől számítva. Az illatok csodásak, nem túl harsányak, diszkréten elegánsak például a deo esetében, de mi más is várható el egy bio termék kapcsán. Annak azért örültem, hogy nem minden illat natur, egy pici, a termékre jellemző összetevő kiérződik és még vonzóbbá teszi a használatát.

Az első transzport ...

A 12 termékért nem fizettem 15 ezer Ft-ot, úgy, hogy két táplálékkiegészítőt is tartalmazott. Hát mindenki eldöntheti sok vagy kevés ilyen minőség esetén, az biztos más rendszerekben jó, ha 3-4 terméket kaptam volna a pénzemért. Az elmúlt hónapokban már túl vagyok a 4. csomagomon. Az utóbbi már a Mikulás jegyében telt, sőt a Karácsonyfa alá is kerül ki közülük. Néhány hete az egyik illatrudam eltörve érkezett: egy e-mail ment a cégnek, két napon belül jött a futár, hozta az újat, a sérültet el sem kérte. Kutakodhatunk az apró betűk között, de felesleges, ennyi idő alatt már a turpisságokra fény derült volna. Ígérem, ha lesz, azt is megírom.

Ha támogatnád Te is Karácsonyra szeretteid egészségét a 10. pulcsi vagy a bolti kozmetikum helyett javaslom nézz körül nálunk! Percek alatt lehet saját bio web shopod regisztrációs díj és kötelező vásárlás nélkül válogathatsz kedvedre a katalógus ár azonnali 20 %-os kedvezményével. Jelezd, ha összeállítottad a rendelésed és mielőtt leadod nézzük át, hogy minden ajándékot megkapj, ami az első rendeléskor jár, többek között az ajándék kódot is oda kell, hogy adjam, ezzel kapsz egy 500 ml-es citromfüves Krauter tusfürdőt.

A katalógust itt tudod fellapozni: http://vitamintenger.mylifecare.hu/termekek

Ha bármi kérdésed van, keress bizalommal a vitamintenger@gmail.com e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...