2016. augusztus 31., szerda

BIO MÁRKA termékei


Nagyon kapkodhatjuk a fejünket, ha el akarunk igazodni az információtenger áradatában. Sok-sok jó termék (is) van a piacon, és  nehéz kiszűrni a megtévesztőket. Van, aki leellenőrizhető, valódi értéket képvisel. Többek között ilyenre leltem:



2016. augusztus 23., kedd

BIO WEBÁRUHÁZ

Régi álmom vált valóra, amire körülbelül tíz éve vártam ! Ez idő alatt nagyon sok kimagaslóan jó termékkel ismerkedtem meg, ami nagyon hasznosnak bizonyult a környezetemben. Ez az oldal is bizonyíték arra, hogy több, cégtől független termékre hívtam fel a figyelmet. Azóta szinte egyértelmű, hogy az SLS és alumínium  (és még sok más) mentes termékek férnek csak meg a háztartásomban, s ezzel a közvetlen környezetemet is sikerült "megfertőznöm". Az elérhető "jóságok" viszont sokszor erőn felül volt csak beszerezhetőek, legtöbbször valamiről le kellett mondanunk. Nos 5 éve Magyarországon már elérhető, sajnos az én utamba csak most került egy pénztárcabarát bio webáruház:

Az csak hab a tortán, hogy e vásárlói közösség kapcsán még kiegészíthetem havi bevételemet is ! Nézzétek el nekem, ha ezután elfogult leszek e termékkör javára, bár a cég több márkát ajánl vásárlói számára. Az előnyöket megtapasztaljátok a fenti linken, a hátrányokat írjátok meg, mert én nem találtam !


Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...