2016. november 29., kedd

AZ ÖRDÖG ÉS A RÉSZLETEK

Bevallom bennem is volt nem kevés drukk, vajon mikor hull le a lepel. Egészen addig tartott, amíg meg nem érkezett az első rendelési csomagom. Rárepültem az összetevőkre, ugyanaz, mint a webáruházban. A kiszerelések is megegyeznek az ígérttel. A használat és a tapasztalat is összecsengett a leírtakkal. Minden megérkezett, mindössze két nap alatt a rendeléstől számítva. Az illatok csodásak, nem túl harsányak, diszkréten elegánsak például a deo esetében, de mi más is várható el egy bio termék kapcsán. Annak azért örültem, hogy nem minden illat natur, egy pici, a termékre jellemző összetevő kiérződik és még vonzóbbá teszi a használatát.

Az első transzport ...

A 12 termékért nem fizettem 15 ezer Ft-ot, úgy, hogy két táplálékkiegészítőt is tartalmazott. Hát mindenki eldöntheti sok vagy kevés ilyen minőség esetén, az biztos más rendszerekben jó, ha 3-4 terméket kaptam volna a pénzemért. Az elmúlt hónapokban már túl vagyok a 4. csomagomon. Az utóbbi már a Mikulás jegyében telt, sőt a Karácsonyfa alá is kerül ki közülük. Néhány hete az egyik illatrudam eltörve érkezett: egy e-mail ment a cégnek, két napon belül jött a futár, hozta az újat, a sérültet el sem kérte. Kutakodhatunk az apró betűk között, de felesleges, ennyi idő alatt már a turpisságokra fény derült volna. Ígérem, ha lesz, azt is megírom.

Ha támogatnád Te is Karácsonyra szeretteid egészségét a 10. pulcsi vagy a bolti kozmetikum helyett javaslom nézz körül nálunk! Percek alatt lehet saját bio web shopod regisztrációs díj és kötelező vásárlás nélkül válogathatsz kedvedre a katalógus ár azonnali 20 %-os kedvezményével. Jelezd, ha összeállítottad a rendelésed és mielőtt leadod nézzük át, hogy minden ajándékot megkapj, ami az első rendeléskor jár, többek között az ajándék kódot is oda kell, hogy adjam, ezzel kapsz egy 500 ml-es citromfüves Krauter tusfürdőt.

A katalógust itt tudod fellapozni: http://vitamintenger.mylifecare.hu/termekek

Ha bármi kérdésed van, keress bizalommal a vitamintenger@gmail.com e-mail címen.

MIÉRT A BIO? AVAGY TÚL A KRITIKUS HÁROM HÓNAPON

Hosszú és göröngyös út vezetett idáig, még többször visszatérek rá, most csak két okát emelném ki Azt már sok éve tudom: valami közöm kell, hogy legyen az mlm-hez. Hittem a sorsfordító képességében, s abban, hogy a még mindig előttem álló nyugdíjas éveimhez ez adja majd a többletet. Ebben végig kitartottam, azonban azt a terméket megtalálni, amit jó szívvel felvállalhatok, hobbiként tekinthetek rá, nos akkor egy dzsungelben találtam magam. Voltak próbálkozásaim kisebb-nagyobb sikerrel, volt, amikor a cég hagyott el - kivonult Európából - volt - s ebből akadt bőven - amit én hagytam el, gyorsan. Többször évekre hátat fordítottam e dübörgő iparágnak. Mindig izgatott, mit is érhetnék el, ha úgy igazán odateszem magam, de rögtön jött a kétely: megéri ennyit távol lennem a családomtól, kislányomtól, vagy valóban a legjobb dolgot ajánlom az ismerőseimnek. Így elképzelhető, hogy bizony igen csínján bántam a találkozók szervezésével, a két énem viaskodott.
Mígnem eljött ez év nyár eleje, s adtam egy végső határidőt magamnak: keresek egy optimális céget és most bebizonyítom a környezetemnek, magamnak: jók a megérzéseim, ez a megoldás. Már kitűztem a szeptember elsejét is, legfeljebb, ha más nem lesz a másfél évvel ezelőtt beregisztrált magyar céggel vágok neki, bár itt se éreztem azt a tüzet.

Amit biztosan tudtam: kihez nem. Kattintgatós, videonézős és hasonló termék nélküli dolog szóba sem jöhetett, s a több tíz-százezer forint kezdőcsomagos, magyar pénztárcához nem illő árú termékektől is ódzkodtam. Fogyott az időm, a cégek sorra hulltak ki a rostán. Az irány kirajzolódott, miután évekkel ezelőtt átestem egy súlyos tünetekkel járó allergián, amit egy természetes alapanyagú termékkörrel sikerült tünetmentessé tennem (azóta is). az elköteleződésem igen erős volt. Sajnos a Neways termékei sem érhetőek el vagy csak körülményesen Európában, üzletileg más szóba sem jöhetett, így az ilyen jellegű vállalkozások között kutakodtam. Sok jó termék van, sok ígéret is, ahhoz, hogy megtudjuk sokszor egy vagyont kellene otthagyni egy rendelésnél és ez csak egy cég. Nos erre sem időm, sem pénzem nem volt.

Mondhatnám a Life Care úgy jött be az életembe, mint a mesében. Augusztus utolsó napjaiban bukkantam rá egy oldalukra. Nem akartam elhinni, napokig kutattam az infókat utánuk, hol van a csali. Szinte bolti vagy alatti árak, folyamatos akciók, kedvezmények, bio, öko, kosher és vegan termékek, károsanyag mentesek, rengeteg jó tapasztalattal. Ráadásul a cég több, mint 10 éves (3 éven belül az mlm cégek 80 %-a megszűnik) és  a nagy mumus is kipipálva, homlokegyenest más módszerrel végzi a napi rutint az a csoport, akiket megtaláltam. Szinte online, hátat fordítva a hagyományos iskolának, amelyben de sokan elvéreztek. A tények győztek!

Most már bátran elmondhatom: három hónap van mögöttem, mindenben felülmúlja a várakozásaimat. A termékek brutál jók, a jutalékom folyamatosan emelkedik, s három ismerősön kívül mindenkit a neten ismertem meg. Jelenleg 50 fő van a csoportomban + az inaktívak. Ez hagyományos módszerrel rengeteg kilométert, reggeltől estig talpalást jelentett volna, közben a nemek hada döngölt volna a földbe és még ki tudja mi minden más ....
Hálás vagyok mindezért!!! Túl vagyok a kritikus 3 hónapon. Eszemben sincs abbahagyni, sőt ...  Ebben olyan csoporttársaim is sikeresek, akiket ez a tulajdonság messze elkerült. Ha kereső fázisban vagy, vagy csak szimplán minőséget akarsz kommersz áron, hát itt tényleg megtalálod. A segítségem a Tiéd is! 

Ha kételkednél, vagy csak meg akarsz győződni, nézz körül: http://vitamintenger.mylifecare.hu/  !




2016. november 10., csütörtök

RÉVBE ÉRTEM!

Tisztában  vagyok vele, hogy bátor kijelentés, mégsem alaptalan. Több, mint hat év kellett ahhoz, hogy ismét megtaláljam azt az üzleti modellt, amit kompromisszumok nélkül fel tudok vállalni, s ami a jövőm záloga. Természetesen elsőként mindig a termékkört tekintettem át. Egészséges határokon belül kompromisszum kész vagyok, de az évek óta átállt természetes alapanyagú gondolkodásról nem akartam lemondani.  Elegem volt a méregdrága, ugyan bevételként jól kecsegtető ajánlatokból is. Bárki számára elérhető megoldást kerestem. Higgyétek el e kettő együttállása a legritkább! Vagy a minőség van szemmagasságon alul, vagy 5 számjegyű árakba botlottam.
Amennyiben csak az időt és pénzt kímélő fogyasztói szokás érdekel, kérlek csukd be a szemed, most arról is írnék, ami bevételt is hoz a házhoz.
A döntésben óriási súllyal bírt a támogató, páratlan módon díjmentes automata háttér. Valójában ekkor került fel az i-re a pont. A sikerélmény mértéke naponta elér, folyamatosan motivál. Szó sincs értékesítésről, csak tudatosan saját webshopunkban vásárolunk, a havi szükségleteinket. Nem többet, nem erőn felül és olyan áron, amit első hallásra talán el sem hiszel.  A bio, öko, kosher és vegan termékkör a minőséget garantálja, az árakról pedig győződj meg! Partnerként 20 % alapkedvezményt kapsz, s a jó hírem, hogy az akciós árból is…  és ez csak a kezdet.  
Kiszámítható bevételed néhány hónap alatt kényelmes tempóban megvalósíthatod. Ha kevés az időd és pénzed, ideális megoldás, amennyiben plusz bevételi forrást keresel!
Kérd cikksorozatunkat, győződj meg róla ez a Te utad is: http://vitamintenger.mylifecare.hu/






2016. november 9., szerda

AZ EGÉSZSÉGES ÉS MEGFIZETHETŐ ALTERNATÍVA!

Való igaz, annak idején 8 éve, amikor létrehoztam blogomat, kitártam a kaput. Mondván minden, ami egészséges: itt a helye! Ettől a koncepciótól most sem térek el, viszont újra találtam egy olyan termékkört, amihez erős vonzást érzek, s nézzétek el nekem, ha ezentúl nagyobb hangsúlyt kap az oldalamon. 
A Life Care bio, öko, kosher és vegan termékeit több, mint két hónapja tesztelem és kiállták a próbát. Nálam is, holott számomra csak az utóbbi hetekben váltak ismertté, valójában 10 éves múltjuk is garantálja: piacképesek!  Bővebben róluk, a terápiás termékeket is magába foglaló kínálatukról és még többet az egészségünket, környezetünket kímélő életmódról itt olvashatsz:


Ami számomra kiemelte őket a lassan megszámlálhatatlan jó minőségű, károsanyag mentes konkurenciától az nem más, mint a pénztárca barát szemléletük. A legnagyobb nagyítóval sem mondható róluk, hogy drágák. A kedvezmények, és kezdeti ajándékutalványok sem mézesmadzagok. Már negyedszer rendeltem tőlük és akció, akciót ér. Erről Te is meg tudsz győződni, ha a fenti honlap közepén feliratkozol a cikksorozatunkra. Minden akcióról időben értesítenek. Igen takarékosan tudom átállítani a háztartást, minden megalkuvás nélkül. A Mikulástól is innen kértem kiszállítást! :) Még Te sem késtél el!!!



Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...