2016. december 16., péntek

EZ SZÁMODRA IS ELÉRHETŐ, MEGÉRDEMLED!


Egy családbarát cég termékei nyűgöznek le augusztus óta, pedig a cég már elmúlt 10 éves, 5 éve jelen van Magyarországon is. Nincs a figyelem középpontjában, pedig az árai és termékei minősége miatt bőven lehetne, nem aggat magára szuperlatívusz jelzőket, pedig okkal tehetné, talán ezért találtam rájuk én is nehezebben.

A több száz terméke naponta bizonyít, az árakat látva hihetetlen, hogy bio, öko, kosher és vegan minőségben. A megrendelés utáni harmadik napon valamennyi rendelésem pontosan, precízen megérkezett.  Legutóbb a 46 ezer Ft-os rendelési értékű termékért  alig több, mint 16 ezer Ft-ot fizettem és az ajándékokról, folyamatos akciókról még nem is beszéltem. Az ígéreteit máig betartja. Mi kell ennél több? Valahogy mégis sokan elsiklanak e gondolatok felett, talán reklámszövegnek vélik, mézesmadzagnak. A méz bizony megvan, de madzagmentesen! Ezt már 4 hónapja tapasztalom.

Jelenleg 3 akciós időszak csúszott egybe vásárlóink nagy-nagy örömére, hisz kb. 100 termékből válogathatnak igen méltányos kedvezménnyel. Van olyan, aminél ez eléri a 95 %-ot. Jól olvastad!!!

Tájékozódj itt a részletekről, ha feliratkozol megtapasztalhatod azt, amiről beszéltem: http://vitamintenger.mylifecare.hu/ Keress bátran a kérdéseiddel! Akár e-mailben is. vitamintenger@gmail.com 




2016. december 6., kedd

Már 10 éve happy!

Rábukkantam egy két éves videóra a neten, akár tegnap is készülhetett volna. A cég nem csak kommunikál a boldogságról, havi lapjának címe is: Boldogság Napló, ezúttal a tettek mezejére léptek... A pozitív rezgések a termékeket sem hagyhatják hidegen. :)





A VILÁGBA KIÁLTANÁM - AZ ÖRÖMÖM avagy nálunk az angyalkák idén csak egy boltot ismernek

Annyi mindenről szeretnék írni, mindig kigondolom a következő témát, s mire odajutok más impulzus ér, olyan, amit nem hallgathatok el...
Így voltam a mai nappal is, s reggel mit látok: éjfélkor lejárt az egyik akciós csomag, s mára már itt a friss, ropogós új Boldogság Napló, benne a legjobb ajándékötletekkel:


Mondanom se kell, aki a rendszert ismeri, tudja, ezek a dolgok nálunk nem járnak egyedül, december 20-ig még él a másik is:


Mielőtt bezsonganék tudom, hogy az angyalkák idén csak egy boltot fognak látogatni! Ahogy már korábban is írtam: az egészség a legnagyobb ajándék, s ezt épp ideje tettekkel is megerősíteni! 70 termék közül nem lesz könnyű választani, viszont nem panaszkodhatunk, hogy nincs választék. Bár ez csak az akciós termékek száma.
Hölgyeim van, aki a fenti katalógusnak, - látva az árakat - ellen tudott állni? Persze egyet ne feledjünk: mindez bio, öko, vegan és kosher minőségben!!!




2016. december 2., péntek

KARÁCSONY HAVÁBAN

Beléptünk Advent havába, már napok, majdnem hetek óta ömlik ránk a reklám minden fronton. Oly sok, hogy lassan immunisak leszünk. Ebben is fontos a tudatosság, hisz ha egy kicsit is megingunk könnyen csusszannak ki a nehezen félretett bankók. Ahogy pörögnek mögöttünk az X-ek talán bölcsebbek leszünk, de hát ott van a szívünk is.... Bizonyos kor után már nem feltétlen a 16. pulóverre vagy egy  sapka-sál kombinációra vágyunk, bár egy nőnél ezt sohasem lehet tudni. :)

Életkoról függetlenül is érték az egészségünk, ráadásul lehet, hogy épp magunktól vonjuk meg a legszükségesebbeket. Akár ajándékként is tekinthetünk rá, hisz legtöbben az egészségükre költenek a legkevesebbet.

Ha a mindennapokban következetesebbek lennénk és egy picit mindig mozdulnánk magunk, szeretteink és környezetünk érdekében, nagyon sok krónikus bajtól, nyavalyától mentesülhetnénk, esetleg csak hírből ismernénk azokat. Például, ha már parfümöt veszünk: miért ne a természetes összetevővel, ugyanezt elmondhatnám az összes kenceficére, sokszor luxusnak minősülő szerre. Ne felejtkezzünk el a táplálékkiegészítőkről sem, hisz legtöbben megállnak a gyermeküknél, mert nekik van rá a legnagyobb szükségük. És mi van, ha mi lebetegszünk, ki látja el a gyermeket? Magunkat is táplálni kell, átvitt értelemben is! Erre sokan csak legyintenek, ha valami bio, vegyszermentes az egyben méregdrága is! Ezt sokáig én is így tapasztaltam, voltak beszerzési forrásaim,  mindig vastagabb volt a ceruza, mint hasonló társainál.

Néhány hónapja ennek az ellenkezőjéről győződhettem meg, s a pénztárcám a tanúm és a legutóbbi számlán, miszerint 46 ezer Ft értékű minőségi termékért 16.820 Ft-ot fizettem. Semmi trükk, ez a több, mint 10 éve működő cég ezt adja a vásárlóinak! Ha ez érdekes lehet számodra is, főleg itt Karácsony tájékán, jelezd nekem és számodra is adottak lesznek az ehhez hasonló fogyasztói örömök.

Több száz igényes, minőségi, bio, öko, vegan és kosher termék közül válogathatsz, kényelmesen otthonról, a kedvenc fotelod melegéből ... Nekem már a Mikulás is itt nézett körül. :)



2016. december 1., csütörtök

AROMATERÁPIA FELSŐFOKON!

Decemberben elején mi is lehetne más a hét terméke, mint egy olyan különleges Karácsonyi ajándékcsomag, amely egyedülálló élménnyel ajándékozza meg szeretteidet?
Az érzékszervek együttes kényeztetése: masszázs, aroma és fényterápia 100 százalékosan természetes, hidegen sajtolt esszenciális olajakkal.

A hét terméke: Kräuter® AromaTherapie csomag (fehér készülékkel) + AJÁNDÉK adapter

4613
Kód: 4613
Katalógus ár: 40.93024.990 Ft
Partner ár: max. 19.992 Ft
Hűségprogramban elérhető ár: 9.496 Ft! 
AROMATERÁPIA - EGYEDÜLÁLLÓ KONCEPCIÓ
Az új Kräuter® AromaTherapie csomag segíti megteremteni a pihentető és páratlan aromaterápiás környezetet. A Kräuter® AromaTherapie termékek segítségével Te is élvezheted a természetes terápiás hatást, a nyugtató masszázst. Az esszenciális aromaterápiás olajok kisimítják az érzelmeket és érzékeket. A készülék változó, állítható megvilágítása fényterápiával társítja az olajok hatását. Áramellátása USB kábel segítségével akár laptopról, adatper segítségével 220 voltos hálózatról is megoldható.
A Kräuter® AromaTherapie csomag összetétele:
  • Kräuter® Aroma, illóolaj párologtató készülék (fehér)
  • 5 esszenciális Kräuter® olajat tartalmazó szett: BIO Levendula, BIO Citrom, Eukaliptusz, Gardénia és Fenyő
  • Kräuter® mandulás masszázsolaj

Bővebben itt is tájékozódhatsz: Aromaterápia kínálat

Ha bármi kérdésed felmerül, fordulj hozzám bizalommal a vitamintenger@gmail.com címen!

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...