2017. január 30., hétfő

Azok a bizonyos energiák ...

Valamelyik nap kedves munkatársam mesélte sztoriját, hogy járt egy ismerősével., miután hírül adta örömét az egészségtudatosabb, egyben olcsóbb vásárlási tapasztalatairól. Az ismerős reakciója nem volt más: Hogy van még erre is energiád? No de mire??? Tudtommal egy nyelvet beszéltek.

Vásárolni valóban energiaigényes feladat, főleg, ha zsúfolt üzletekben, réteges öltözködésben és nehéz csomagokkal tesszük. Nem beszélve a megtett kilométerek mennyiségéről, a bolyongásokról, mert épp előző héten rendezték át a polcok tartalmát, a nehezen fellelhető eladóról, aki választ is tud adni kérdésünkre stb. De mi van akkor, ha mindettől mentesíthetjük magunkat, ráadásul sok esetben olcsóbban vagy hasonló áron, mint tehetnénk a fent említett módon és még nem is említve, hogy bio, öko, vegan és kosher termékek között válogatva, természetesen otthon, akár papucsban-köntösben a kedvenc fotelünk kényelméből, a neten "kóborolva". Az már csal hab a tortán, ha baráti-ismerősi beszélgetések során esetleg jó szívvel ajánlom, amiért bónusszal jutalmaznak, így legközelebb még kedvezőbben juthatok kedvenc alumentes deómhoz, a havi vitaminszükségletemhez, esetleg bio kávémhoz és még sorolhatnék több, mint 300 terméket. Az energia egy része legfeljebb arra használódhat, hogy eligazodjak a havi 3-4 féle akcióhalmazban, melyek egy része át is fedi egymást.

Szóval a múltbéli-holdbéli fizikai tanulmányaimból előkotorva, a fenti példára vonatkoztatva: energia nem, hogy több használódna fel, hanem jócskán felszabadul. Nem csináltam mást, mint eddig vásároltam, nem többet és nem erőn felül. Amennyire a háztartásnak szüksége van, közben  időt, pénzt (terméken és benzint) és energiát spóroltam, de szó szerint! Természetesen néhány hónap elteltével (akár korábban is) már olyan mértékű bónuszunk halmozódik fel, amit érdemes készpénzben felvennünk, természetesen adóköteles jövedelemként. 

És a hab tetején a reszelt csoki: míg előbbinél holtfáradtan, időhiánnyal küzdve térsz haza, addig utóbbi esetében elégedetten dőlsz hátra és élvezed kedvenc időtöltésed!

Kedves háziasszonyok ki szeretné mindezt megadni magának és családjának.

  • időt
  • pénzt
  • és energiát

Ha még többet szeretnél megtudni e vásárlói formáról itt tájékozódhatsz: http://vitamintenger.mylifecare.hu/


Kérdéseiddel fordulj hozzám bizalommal: vitamintenger@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...