2017. január 9., hétfő

Bio dömping - áreső

Mi már megszoktuk, aki először olvassa e néhány gondolatot tőlem - talán el sem hiszi nekem, pedig ezek a csupasz tények. Azt hihetnénk a Mikulás itt hagyta a puttonyát. Hát bizony ilyen mennyiségű engedményes áru termékhez kevés lenne egy puttony ...

Egyrészről választhatunk az előző havi kedvezményekből, ami megszokott módon hónap közepén indul (ha nem is szó szerint) és a következő hónapba nyúlik át. Nos ez a jelen esetben december 06-tól január 17-ig tart: Sok-sok népszerű termék mellett előtérbe kerültek a kozmetikumok, gondolva még a Karácsonyra. Itt mutatkoztak be az új termékek is 10 féle körömlakkal és egy száradást gyorsító spray-vel, amely nem szárít és irritációmentes. 

Néhány napja elindult az új havi akciónk. Pontosan január 06. és február 16. közötti időszakra vonatkozóan. Stílusosan az immunitást helyezi előtérbe, vitaminok, köhögéscsillapító szirup és még sok más hasznosság, bár akciósan juthatunk a néhány hete bevezetett bio kávéhoz is, abból is az őrölt változathoz.



A fentiekből is látszik, hogy néhány napig átfedés van a két időszak között, s hogy mindez még ne legyen elég, társult ehhez egy 8 napos 8 termékes akció is, amelyben minden termék egységesen 990 Ft-ért kapható, az eredeti ártól függetlenül. Így fordulhat az elő, hogy az AHUHU hajrögzítő spry vagy hab 85 %-os engedménnyel tehető a kosarunkba. Nagy lányom szerint is olyan hajlakk, amitől végre nem viszket a fejbőr! Hát aki ilyet átélt, biztosan tudja értékelni. 😊


S akinek mindez nem lenne elég?! Amennyiben néhány hónapja itt szerzed be havi szükségleted, igen kedvező áron - (nem is értem, ki ne akarná) további VIP ajánlatok várnak rád a webirodádban:


Még mindig hezitálsz, hogy kipróbáld-e? Hát a mazochistákkal nem lehet mit tenni. Biztos annak is van előnye, hogy drágábban vedd meg például az alumínium mentes deodat vagy bio fogkrémedet máshol, mint a mi rendszerünkben... Ezt viszont már nem akarom átélni, hat hónapja leszoktam róla!

Van,  ami kimaradt és ami még érdekel? Kérlek fordulj hozzám bizalommal, iratkozz fel fenti oldalamon a hírleveleimre vagy írj rám a vitamintenger@gmail.com címen.

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...