2017. január 13., péntek

Fordítva üljük meg a lovat!

Gombamód szaporodnak a hirdetési csoportok, az azokba bejelentkezők száma a Facebookon. Ez hatványozottan igaz a munkát, megélhetést remélők táborára, sokan még mindig a szó valódi értelmében ismert bedolgozásban reménykedve. Hetente tucatnál többször bebizonyosodik: ilyen nem létezik, s ami van azt nem kell hirdetni, mert pillanatokon belül feltöltődik. Mégis többször vagyok-voltam szemtanúja felháborodásnak, amiért egy meghirdetett otthoni munka uram bocsá' nem gombválogatás, hanem termékajánló rendszer.  Úton-útfélen találkozunk ilyen cégekkel, ma ennek a munkaformának igenis komoly otthoni háttere van, főleg, ha valaki azt rendszerben végzi. Sajnos sokan idejekorán hátat fordítanak, legyen az a támogató személy eltűnése vagy épp a gyors siker elmaradása miatt, tehát sérülnek.


Hát ez nálunk nem járja!

Amikor kereső fázisban voltam, tavaly nyáron, az eszemmel tudtam, hogy csak a passzív jövedelem lehet hosszútávú megoldás az anyagi biztonságomra, mindenképp egy olyan rendszert kell találnom, amely visszatérő igény a családok számra, akkor is megvennék, ha nem lenne mögötte karrier. Ezt nálam sokkal okosabbak a saját bőrükön tapasztalták, hisz sokkal könnyebb tartósan bevételt generálni egy promóció nélkül is keresett termékkörből, mint folyton újabb és újabb fogyasztókat meggyőzni a fogyasztási szokásaik megváltoztatásáról. Nos ez utóbbiból nagyon sokan nem kérünk, inkább messze elkerüljük a kínálót... Hát könnyen bele tudom képzelni magam más ember bőrébe, hasonló szituációban. 

Hát van olyan cég - legalábbis én találtam - amelyik szembemegy a hagyományos trenddel, nem kell kényelmetlen, általam is elutasított módszereket alkalmaznom az anyagi sikereimért  Otthonról végzem, - ha kint fagyó hideg is -az otthon melegéből, barátommal a laptopommal. Nem pörög az autóm km órája, a családomnak mindig elérhető közelségben vagyok, valóban hobbiként élem meg a napi rutin tevékenységeimet. Van egy nélkülözhetetlen, a csoportunk számára díjmentes támogató rendszerünk, ami nélkül ez a reform nem jöhetne létre, de a segítségével sok-sok üzleti modell előtt járhatunk, azaz fordítva üljük meg a lovat, szőrmentén és kiválóan működik!

Ha kíváncsi vagy módszerünkre, jelezd felém a vitamintenger@gmail.com  címen.

Nézz bele az alapokba, s a lényeget érteni fogod:  http://online.mlmreform.hu/  
Ha feliratkozol hírlevelünkre, minden aktualitásról értesülsz!

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...