2017. november 13., hétfő

Immunerősítés felsőfokon


Ez egész évben létkérdés, azonban vannak kritikus időszakok. Én elsősorban a természetes módszereket preferálom és a mértékletesség mentén...

Napról-napra kapok olyan visszajelzéseket, amelyek megerősítenek abban, hogy bátran osszam meg tapasztalatainkat, hisz egyre többen fordulnak az alternatív egészségmegőrzés irányába, ráadásul semmi szégyellnivalóm nincs az általam tudatosan választott termékkörnél, sőt... Ilyen téma az immunerősítés is, amelynek támogatására a Life Care-nél bátran kutakodhatunk. Megoldást találhatsz akkor is, ha előrelátóan megelőzni szeretnél, akkor is, ha már megtörtént a baj vagy utána vagy és erősödni szeretnél. 
Ősz lévén, tél kapujában kopogtat a megfázás időszaka, azon sem csodálkoznék, ha éppen benne vagy. Korábbi megosztásomban gyermekek immunerősítéséről írtam, ahol ténylegesen megszűntek a korábban tapasztalt panaszok, ám valamennyi korosztály hasonlóan járhat. Ezt az elmúlt évben már sikerült néhányszor konstatálnom. 

A teljesség igénye nélkül legyen itt néhány mutatóba a bio készítmények sorából, csakhogy konkrét is legyek: 

  • Megelőzésként ki nem hagynám az 1000 mg kiszerelésű C vitamint. Ha érzékeny vagy a tablettára, nehezen nyelsz máris helyébe léphet a folyékony verziója kalciummal kiegészülve.


  • A hideg reggeleket mivel lehetne nyitni, mint egy jó forró tea, s ha választhatunk miért ne a gyógynövényekből és gyümölcsökből készült immun teával  kezdjük. Persze egy fázós nap után is kitűnő választás.




    • Minden elővigyázatosság mellett beüthet a krah, legyen csak egy stresszes nap, máris esik a védőrendszerünk erőssége.. Meghűlés, gyulladás, láz esetén - azontúl, hogy orvoshoz megyünk - remek kiegészítő a nehezen megjegyezhető nevű - ám annál hatásosabb - kapszula, köhögésnél  az édesköménnyel, kakukkfűvel társított Krauter méz. Többheti köhögést is rövid időn belül megrendszabályozott az elmúlt idényben. Egy nap alatt el tudnám szopogatni, imádom! Nagylányom előszeretettel szokta kérni a forró italt, ha csak egy picit érzi, hogy meghűlés gyanúja áll fenn. Ez pedig nem más, mint a propoliszt, echinaceát és c vitamint tartalmazó por, melyet forró vízben oldva kortyolgathatunk el. A katalógusban számtalan ötletet kaphatunk e csodás bio termékek  előnyéről. Ne elégedj meg az itt olvasottakkal, érdemes kutakodni! Immunrendszerünk hálás lesz érte!





      Nincsenek megjegyzések:

      Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

       Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...