2017. január 30., hétfő

Azok a bizonyos energiák ...

Valamelyik nap kedves munkatársam mesélte sztoriját, hogy járt egy ismerősével., miután hírül adta örömét az egészségtudatosabb, egyben olcsóbb vásárlási tapasztalatairól. Az ismerős reakciója nem volt más: Hogy van még erre is energiád? No de mire??? Tudtommal egy nyelvet beszéltek.

Vásárolni valóban energiaigényes feladat, főleg, ha zsúfolt üzletekben, réteges öltözködésben és nehéz csomagokkal tesszük. Nem beszélve a megtett kilométerek mennyiségéről, a bolyongásokról, mert épp előző héten rendezték át a polcok tartalmát, a nehezen fellelhető eladóról, aki választ is tud adni kérdésünkre stb. De mi van akkor, ha mindettől mentesíthetjük magunkat, ráadásul sok esetben olcsóbban vagy hasonló áron, mint tehetnénk a fent említett módon és még nem is említve, hogy bio, öko, vegan és kosher termékek között válogatva, természetesen otthon, akár papucsban-köntösben a kedvenc fotelünk kényelméből, a neten "kóborolva". Az már csal hab a tortán, ha baráti-ismerősi beszélgetések során esetleg jó szívvel ajánlom, amiért bónusszal jutalmaznak, így legközelebb még kedvezőbben juthatok kedvenc alumentes deómhoz, a havi vitaminszükségletemhez, esetleg bio kávémhoz és még sorolhatnék több, mint 300 terméket. Az energia egy része legfeljebb arra használódhat, hogy eligazodjak a havi 3-4 féle akcióhalmazban, melyek egy része át is fedi egymást.

Szóval a múltbéli-holdbéli fizikai tanulmányaimból előkotorva, a fenti példára vonatkoztatva: energia nem, hogy több használódna fel, hanem jócskán felszabadul. Nem csináltam mást, mint eddig vásároltam, nem többet és nem erőn felül. Amennyire a háztartásnak szüksége van, közben  időt, pénzt (terméken és benzint) és energiát spóroltam, de szó szerint! Természetesen néhány hónap elteltével (akár korábban is) már olyan mértékű bónuszunk halmozódik fel, amit érdemes készpénzben felvennünk, természetesen adóköteles jövedelemként. 

És a hab tetején a reszelt csoki: míg előbbinél holtfáradtan, időhiánnyal küzdve térsz haza, addig utóbbi esetében elégedetten dőlsz hátra és élvezed kedvenc időtöltésed!

Kedves háziasszonyok ki szeretné mindezt megadni magának és családjának.

  • időt
  • pénzt
  • és energiát

Ha még többet szeretnél megtudni e vásárlói formáról itt tájékozódhatsz: http://vitamintenger.mylifecare.hu/


Kérdéseiddel fordulj hozzám bizalommal: vitamintenger@gmail.com



2017. január 13., péntek

Fordítva üljük meg a lovat!

Gombamód szaporodnak a hirdetési csoportok, az azokba bejelentkezők száma a Facebookon. Ez hatványozottan igaz a munkát, megélhetést remélők táborára, sokan még mindig a szó valódi értelmében ismert bedolgozásban reménykedve. Hetente tucatnál többször bebizonyosodik: ilyen nem létezik, s ami van azt nem kell hirdetni, mert pillanatokon belül feltöltődik. Mégis többször vagyok-voltam szemtanúja felháborodásnak, amiért egy meghirdetett otthoni munka uram bocsá' nem gombválogatás, hanem termékajánló rendszer.  Úton-útfélen találkozunk ilyen cégekkel, ma ennek a munkaformának igenis komoly otthoni háttere van, főleg, ha valaki azt rendszerben végzi. Sajnos sokan idejekorán hátat fordítanak, legyen az a támogató személy eltűnése vagy épp a gyors siker elmaradása miatt, tehát sérülnek.


Hát ez nálunk nem járja!

Amikor kereső fázisban voltam, tavaly nyáron, az eszemmel tudtam, hogy csak a passzív jövedelem lehet hosszútávú megoldás az anyagi biztonságomra, mindenképp egy olyan rendszert kell találnom, amely visszatérő igény a családok számra, akkor is megvennék, ha nem lenne mögötte karrier. Ezt nálam sokkal okosabbak a saját bőrükön tapasztalták, hisz sokkal könnyebb tartósan bevételt generálni egy promóció nélkül is keresett termékkörből, mint folyton újabb és újabb fogyasztókat meggyőzni a fogyasztási szokásaik megváltoztatásáról. Nos ez utóbbiból nagyon sokan nem kérünk, inkább messze elkerüljük a kínálót... Hát könnyen bele tudom képzelni magam más ember bőrébe, hasonló szituációban. 

Hát van olyan cég - legalábbis én találtam - amelyik szembemegy a hagyományos trenddel, nem kell kényelmetlen, általam is elutasított módszereket alkalmaznom az anyagi sikereimért  Otthonról végzem, - ha kint fagyó hideg is -az otthon melegéből, barátommal a laptopommal. Nem pörög az autóm km órája, a családomnak mindig elérhető közelségben vagyok, valóban hobbiként élem meg a napi rutin tevékenységeimet. Van egy nélkülözhetetlen, a csoportunk számára díjmentes támogató rendszerünk, ami nélkül ez a reform nem jöhetne létre, de a segítségével sok-sok üzleti modell előtt járhatunk, azaz fordítva üljük meg a lovat, szőrmentén és kiválóan működik!

Ha kíváncsi vagy módszerünkre, jelezd felém a vitamintenger@gmail.com  címen.

Nézz bele az alapokba, s a lényeget érteni fogod:  http://online.mlmreform.hu/  
Ha feliratkozol hírlevelünkre, minden aktualitásról értesülsz!

2017. január 11., szerda

Természetesen - családbarát módon

Véletlenül sem akarlak elriasztani e néhány gondolattól kedves háziasszony, mégis kénytelen vagyok e sokunk számára mumus házimunkáról ejteni néhány szót. Persze elsősorban nem a szerek minősége miatt nem szeretjük a takarítást, hanem a sziszifuszisága miatt. Hiába tesszük rendszeresen, alig van látszatja, főleg, ahol kisgyermek vagy háziállat is van. No épp emiatt mégsem mindegy, mivel súrolunk körülöttünk mindent. Választhatunk: bacilusok vagy vegyszerek. Hál' Istennek ez utóbbinak akad igen jó alternatívája a BioHaus termékcsaládunkkal.

Az Ecocert minősítésű termékkör nem toxikus, nem irritál, nagyon érzékeny bőrűek is használhatják. Az talán nem meglepő, hogy koncentrátum és a Life Care által megszokott családbarát áron.

Aki ezen az oldalon jár, talán nem igényli, hogy taglaljam milyen veszélyeket rejt az otthoni környezetünk toxikussága, milyen allergia-gócközpont lehet a saját háztartásunk is. Erről azért, aki szeretne böngészhet néhány tényt: http://vitamintenger.mylifecare.hu/egeszsegmegorzes/41-vegyi-fegyverek

Legyen itt kedvcsinálónak egy igen dizájnos összeállítás, amit most a jónál is jobb áron szerezhetsz be, felkészülve majd akár a tavaszi nagytakarításra, de addig is remek hasznát veszed majd!






Elhiszed, hogy Hűségprogramban akár 3.416 Ft - ért is elérheted? A hogyanra ragadj tollat és kérd az infót a vitamintenger@gmail.com címen, csakúgy mint minden felmerülő egyéb kérdésedre is.

A csomag az alábbiakat tartalmazza:

- BioHAUS® univerzális tisztítószer - ECOCERT minősítés (Termékkód: 920) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® narancs illatú mosogatószer - ECOCERT minősítés (Termékkód: 937) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítés (Termékkód: 935) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® ablaktisztító - ECOCERT minősítés (Termékkód: 980) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® fürdőszobai tisztítószer - ECOCERT minősítés (Termékkód: 975) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® aktív WC-tisztító gél – ECOCERT minősítés (Termékkód 508) Kiszerelés: 750 ml

Talán így jobb kedvvel állunk neki a heti-napi teendőknek! Tudjuk, hogy családunk egészségéért is tesszük.


2017. január 9., hétfő

Bio dömping - áreső

Mi már megszoktuk, aki először olvassa e néhány gondolatot tőlem - talán el sem hiszi nekem, pedig ezek a csupasz tények. Azt hihetnénk a Mikulás itt hagyta a puttonyát. Hát bizony ilyen mennyiségű engedményes áru termékhez kevés lenne egy puttony ...

Egyrészről választhatunk az előző havi kedvezményekből, ami megszokott módon hónap közepén indul (ha nem is szó szerint) és a következő hónapba nyúlik át. Nos ez a jelen esetben december 06-tól január 17-ig tart: Sok-sok népszerű termék mellett előtérbe kerültek a kozmetikumok, gondolva még a Karácsonyra. Itt mutatkoztak be az új termékek is 10 féle körömlakkal és egy száradást gyorsító spray-vel, amely nem szárít és irritációmentes. 

Néhány napja elindult az új havi akciónk. Pontosan január 06. és február 16. közötti időszakra vonatkozóan. Stílusosan az immunitást helyezi előtérbe, vitaminok, köhögéscsillapító szirup és még sok más hasznosság, bár akciósan juthatunk a néhány hete bevezetett bio kávéhoz is, abból is az őrölt változathoz.



A fentiekből is látszik, hogy néhány napig átfedés van a két időszak között, s hogy mindez még ne legyen elég, társult ehhez egy 8 napos 8 termékes akció is, amelyben minden termék egységesen 990 Ft-ért kapható, az eredeti ártól függetlenül. Így fordulhat az elő, hogy az AHUHU hajrögzítő spry vagy hab 85 %-os engedménnyel tehető a kosarunkba. Nagy lányom szerint is olyan hajlakk, amitől végre nem viszket a fejbőr! Hát aki ilyet átélt, biztosan tudja értékelni. 😊


S akinek mindez nem lenne elég?! Amennyiben néhány hónapja itt szerzed be havi szükségleted, igen kedvező áron - (nem is értem, ki ne akarná) további VIP ajánlatok várnak rád a webirodádban:


Még mindig hezitálsz, hogy kipróbáld-e? Hát a mazochistákkal nem lehet mit tenni. Biztos annak is van előnye, hogy drágábban vedd meg például az alumínium mentes deodat vagy bio fogkrémedet máshol, mint a mi rendszerünkben... Ezt viszont már nem akarom átélni, hat hónapja leszoktam róla!

Van,  ami kimaradt és ami még érdekel? Kérlek fordulj hozzám bizalommal, iratkozz fel fenti oldalamon a hírleveleimre vagy írj rám a vitamintenger@gmail.com címen.

2017. január 5., csütörtök

Új év, új remények ?!

Bevallom őszintén nekem a tavalyi fordulatszám is tökéletes és nem azért, mert bármibe bele kényelmesedtem volna, sőt! A csoportunk létszáma és a teljesítménye is hónapról-hónapra megduplázódik, pontosabban többszöröződik. A cég is kényeztet a folyamatos akcióival - jelenleg is van kettő - vásárlásra csábít, hisz ki ne szeretné ellátni a családját, a háztartását még kedvezőbb feltételekkel. 😉 Természetesen nem a fogyasztásunk halmozása a cél, de ki ellensége a pénztárcájának, ha a meghirdetett akcióban, például egy hajlakkot (amitől nem viszket a fejbőr) egyharmad áron kaphatjuk meg 8 napon belül, és egyébként is előbb-utóbb kell. Na nem nekem, a kamasz lányomnak. 

Te is kukkants bele, hidd el megéri! A legújabb kedvezményekről itt tájékozódhatsz. 

Számomra az új év kezdés tehát nem egy új kezdet, hanem egy sikeres évzárás folytatása. Nagyon szeretném és teszek is érte, hogy minél több csoporttársam átélhesse azt, ami az utóbbi fél évben velem is megtörtént. Nem kellett óriási változásokat vinnem az életembe, lelkiismeret furdalás nélkül nézhettem a kedvenc sportműsoraimat, nem voltam órákat, napokat távol a családomtól és sok száz kilométert sem kellett megtennem ezért a sikerért. Hogy tanulnom kellett és kell is az online marketingről? Búsásan megérte! Ahogy egy korábbi képemen jeleztem: kortalanul egyszerű, mert olyan tevékenység, amit hobbiként kezelek és csak olyan személyekkel kerülök kapcsolatba, valójában engem keresnek akiket érdekel egy kiváló - szinte a háztartásunk és a mindennapi életünket felölelő - termékkör, amihez méltányos áron juthatnak hozzá. Hogy konkrét legyek, ez a méltányos ár az én esetemben néhány hónap elteltével már tartósan 60% feletti kedvezményt jelent.

Kívánom Neked is kedves Olvasóm, hogy legyen részed hasonló élményekben az új esztendőben, legyen hozzá erőd, kitartásod, de legfőképp egészséged! Bármikor örömmel látlak itt és tájékoztató oldalamon is: http://vitamintenger.mylifecare.hu/ 




Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...