2018. január 17., szerda

Értékes órák egy jó ügyért

Vártak minket a szépkorúak, egy klub tagjai, bár látszott a tekinteteken a megkönnyebbülés, amikor kimondtuk: nálunk nem tudnak semmit vásárolni, maximum kóstolni, illetve ajándékként elvinni. Szóval nem arra a lehúzós féle találkozóra jöttek... Álltuk a szavunk.

Egy lényegre törő, félórás összefoglalóban bemutattuk számukra, hogyan lehet bio módon élni olcsón és jól, a pénztárcájukhoz illeszkedő közel 300 termékkel, a családjukat és  környezetüket kímélve e természetes hatóanyagokkal. Saját tapasztalatokkal támasztottuk alá e szerek képességeit a legkülönfélébb területeket érintve, úgymint hőhullám, bőrrák, epebántalom,  ízületi fájdalmak, pattanásos arcbőr stb.  A Medveerőt, az Ördögcsáklyát vagy a Csigagélt már ismerősként emlegették a jelenlévők a program végére. Természetesen nem maradhattak ki az épp aktuális, úgymint megfázásos, köhögéses időszakra bevált bogyóink, italaink sem. Közben a termet a citromfüves aroma illat lengte be. 

Ezt követően érdeklődéssel és megelégedéssel kóstolták ganodermás kávénkat, zöld teánkat, cukormentes cukorkáinkat és a reggeli smoothie italunkat is. Az érdeklődő kérdések és termékigények azt sugallták: talán sikerült átadnunk azt az életérzést, amivel már jónéhány hónapja, éve együtt élünk. Hintettük a magokat az egészségmegőrzés mezsgyéjén, táptalajra leltünk! Adtunk, de kaptunk is, mert  mi magunk is feltöltődtünk.

Ha van egy kis közösséged, akik nyitottak - minden kötelezettség nélkül - megismerni, megkóstolni bio termékkörünket, egy hasonló programmal szívesen ellátogatunk hozzátok is.

Addig is át tudjátok tekinteni értékeinket, s az oldalon található hírlevélre feliratkozva igen hasznos tanácsokhoz, információkhoz juthattok. Az oldal alján lévő elérhetőségeimen pedig fel tudjátok venni velem a kapcsolatot is:





Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...